www.Zenmediums.nl
Home Fotoreading E-mailconsult Gastenboek Mediums Ons bedrijf Contact

 

 

Wat is een tarotist? 

Een tarotist of tarotiste, is een persoon die kaarten legt in een bepaalde legging. men gebruikt daarvoor verschillende kaarten zoals Engelenkaarten, Osho kaarten, maar de meest gebruike kaarten zijn de Raider Waite Tarot kaarten.;

Er zijn verschillende leggingen. de daglegging, weeklegging en ga zo maar door. De meest bekendste tarotlegging is toch wel het Keltisch kruis. Hierbij kies je 10 willekeurige kaarten, welke vervolgens in de tarot legging online stuk voor stuk behandeld zullen worden. Gebruik de driekaartlegging voor als je een vraag hebt over het verleden, heden en de toekomst. Je kiest hierbij 3 willekeurige kaarten, hoor ze aan en laat ze na uitleg langzaam bezinken. Het Maandwiel geeft inzicht voor een maand. Je kunt deze legging gebruiken voor de aankomende maand, maar ook aan het einde van de maand.

Hoewel de tarot leggingen zo veel mogelijk gebaseerd zijn op jouw eigen invloed, kan het voorkomen dat je het absoluut niet eens bent met een uitslag. Behoudt in dat geval je eigen mening en laat de uitslagen niet jouw leven leiden. Zie het als een soort hulpmiddel om inzicht te krijgen op bepaalde problemen en/of mogelijkheden.